Stats Counter

vineri, 3 decembrie 2010

Prognoza pentru week-end III

E decembrie şi s-au schimbat multe şi câteva merită menţionate. Ceea ce nu s-a schimbat este vremea, deci şi week-end-ul ăsta vom avea lună şi, de fapt, şi după week-end. Şi frig. Frigul e îndeajuns pentru toată lumea, nu vă mai înghesuiţi.

Ce s-a schimbat: ce citeşti este scris cu un font diferit, atent ales. Am schimbat partea "Cititori" de jos de tot cu ceva mai modern şi mai interactiv. Are chiar şi un mare buton de like cu care vă puteţi "abona". Veţi primi actualizări şi titlurile celor mai noi vorbe direct pe facebook şi veţi putea participa la tot felul de discuţii. A apărut o listă cu blog-urile prietenilor, deasupra etichetelor şi, cel mai important, un nou concept original Prognoza meteo: Lună - Vorbe scurte. Le veţi putea găsi înşirate peste tot pe blog, de-obicei sub vorbe - sunt foarte drăguţe şi scurte. Nu vor sta mult ca să nu ocupe locul aşa că apucă-te să le colecţionezi pe toate.

De ce atâtea schimbări? Există un proiect în pregătire care, dacă totul merge bine, va fi o colaborare. Nu spun titlu, subiect, câţi se vor ocupa pentru că nimic nu e cert. E doar o imagine în capul meu. Probabil până anul viitor va apărea o nouă secţiune.

În rest, nu vă opriţi din a vă împărtăşi gândurile cu privire la oricare din vorbe sau chiar la Poetry of the Common Fellow şi nu uitaţi să folosiţi butonul de like cu folos şi cu sinceritate şi, dacă vă interesează, să vă alăturaţi paginii de facebook. (jos de tot-de tot)

Mai multe nu mai spun. Fugi de-aici! (nu fugi, poate mai e ceva de citit care ţi-ar plăcea)

Week-end plăcut!

Niciun comentariu:

Vorbe scurte

Nu aştepta tot timpul să apară ceva nou. Sunt sigur că sunt unele vorbe care ţi-ar plăcea, ascunse prin arhivă. Un pic mai jos sunt secţiunile şi acolo ai ce citi cu siguranţă. Aceeaşi filozofie o poţi adopta şi în viaţa de zi cu zi. Poate ceea ce-ţi doreşti cel mai mult stă lângă tine, chiar sub nasul tău, de atâţia ani.

Vorbe scurte

Când vei fi bătrân blogul ăsta va fi vintage.

Vorbe scurte

Am un pahar de plastic. Şi în paharul de plastic mai am un pahar de plastic. Am pus două ca să nu mă frig de la ceaiul fierbinte. Ce interesant că "frig" poate exprima căldura extremă.

Prognoza meteo: Lună prezintă